Ono što malo ko zna jeste kako je zapravo počela ljubav Saše i Anđelije i kako su se upoznali.

Anđelija je otišla na jedan Sašin nastup, tu su počele prve varnice i od tada se nisu razdvajali, a ljubav su krunisali brakom 2003. godine.

- Zajednički prijatelj kumovao je našem susretu. Upoznao nas je posle svirke i od tog dana se nismo razdvajali, rekao je svojevremeno Matić.

Saša je ranije za medije ispričao kada je shvatio da je ona žena za sva vremena.

Foto: N.Skenderija

 

 

- Onog momenta kad shvatite da pored sebe imate prvenstveno prijatelja i nekoga na koga možete da se oslonite, ko će vas podržati u vašim ciljevima, onda znate da je potraga završena i da pored sebe imate pravu osobu. Osobu za ceo život, rekao je pevač.

Podsetimo, u znak zahvalnosti za sjajne reakcije publike na novi album "Dva života", kojim je obeležio dve decenije uspešne kariejere, folk pevač Saša Matić organizovao je solistički koncert 8. i 9. marta u Areni.

Saletova supruga i njegove ćerke, Aleksandra i Tara su došle da podrže pevača, a on je tada otkrio i koju pesmu su naslednice zahtevale da peva.

- Malo pričam o porodici, ali mlađa ćerka mi je tražila da pevam "Mešaj mala" - kaže mi: "Tata, pa to sada svi slušaju", a nastavak pogledajte u videu ispod teksta.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".