Sale se na bini pojavio u crnom elegantom odelu, i prvim taktovima podigao publiku na noge. Arena je bila puna.

Pevač je odlučio da solistički koncert započne pesmom "Prejako", nakon čega su usledili hitovi poput "Nađi novu ljubav" i "Idemo anđele".

Pre nastupa, Matić je kroz smeh ispričao kako je od ćerke dobio "naređenje" šta mora da otpeva. Tara je bodrila tatu u društvu majke, Aleksandre Matić.

- Ovo su večeri pune iznenađenja sa ciljem da svi kući odu zadovoljni. Važno je da i gosti i ja imamo dobru energiju. Malo pričam o porodici, ali mlađa ćerka mi je tražila da pevam "Mešaj mala". Kaže mi: "Tata, pa to sada svi slušaju" - opisao je pevač.

Za njega trema ne postoji ni kada su ovako veliki koncerti u pitanju. 

- Trema više ne postoji, možda je nekada i postojala, ali sada ne. Možda neka doza te pozitivne "treme" samo. Jako je teško izabrati pesme koje ću da pevam. Plejlistu sam odobrio pre desetak dana, a selekciju pesama vršim tako što na kraju moram da presečem. Inače, spisak pesama menjam po pet puta, samo pozovem saradnike, a oni kažu: "Sale, da li je opet promena?". Dešavalo se da tokom koncerta promenim redosled, kažem ljudima na bini da se držimo jednog spiska i negde na pola ja se samo okrenem i kažem ide nešto drugo.

Sale je istakao i da voli da ide na svirke kolega.

- Volim da idem na koncerte, to su moji dragi prijatelji, ali mi je žao što nisam bio na poslednjem koncertu Olivera Dragojevića. To mi je bila velika želja, bio je u Skoplju, ali to veče sam svirao. Poslednji koncert kojim sam bio baš fasciniran je koncert "Parnog valjka" - istakao je pevač.