Оно што мало ко зна јесте како је заправо почела љубав Саше и Анђелије и како су се упознали.

Анђелија је отишла на један Сашин наступ, ту су почеле прве варнице и од тада се нису раздвајали, а љубав су крунисали браком 2003. године.

- Заједнички пријатељ кумовао је нашем сусрету. Упознао нас је после свирке и од тог дана се нисмо раздвајали, рекао је својевремено Матић.

Саша је раније за медије испричао када је схватио да је она жена за сва времена.

Фото: Н.Скендерија

 

 

- Оног момента кад схватите да поред себе имате првенствено пријатеља и некога на кога можете да се ослоните, ко ће вас подржати у вашим циљевима, онда знате да је потрага завршена и да поред себе имате праву особу. Особу за цео живот, рекао је певач.

Подсетимо, у знак захвалности за сјајне реакције публике на нови албум "Два живота", којим је обележио две деценије успешне кариејере, фолк певач Саша Матић организовао је солистички концерт 8. и 9. марта у Арени.

Салетова супруга и његове ћерке, Александра и Тара су дошле да подрже певача, а он је тада открио и коју песму су наследнице захтевале да пева.

- Мало причам о породици, али млађа ћерка ми је тражила да певам "Мешај мала" - каже ми: "Тата, па то сада сви слушају", а наставак погледајте у видеу испод текста.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".