Putnici su svojim telefonima zabeležili šokantnu tuču u avionu na letu Dalas-Finiks. 

Naime, kako piše britanski Dejli mejl, u fizičkom sukobu učestvovala su dvojica muškaraca, a sve je počelo kada je jedan mlađi otac, ničim izazvan, napao putnika pred svojom decom. 

Na objavljenom snimku se vidi kako muškarac u blejzeru bež boje napada tetoviranog ćelavog muškarca i stavlja ga u "kragnu".

Napadač, koji je bio sa suprugom i decom, optužio je tetoviranog čoveka da se "agresivno" ophodi prema njegovoj porodici, iako svedoci tvrde da žrtva nije učinila ništa loše, piše Dejli mejl.

Na snimku se vidi kako nekoliko putnika pokušava da razdvoji dva sukobljena muškarca. 

Kada se činilo da se situacija smirila, čovek u blejzeru iznenada zamahuje ka tetoviranom čoveku. U pozadini se čuje glas kako viče: "Nemoj ga više udarati, ne udaraj ga više. Ne prilazi!".

Objavljen je još jedan snimak nastao posle sukoba u kojima se čuje muškarac u blejzeru kako opravdava svoje postupke. 

- Reci im šta se dogodilo! Ne igraj se sa mojom porodicom. Biću u zatvoru jer si prišao mojoj porodici. Umro bih za svoju porodicu. Prebiću te - rekao je besni muškarac.

Policija u Dalasu potvrdila je da je prijavljen incident na letu Dalas-Finiks, ali niko nije uhapšen. 

Svedoci su za Dejli mejl rekli da je napad bio ničim izazvan.

Kejtlin DŽonson, koja je postavila video na svoje Instagram i TikTok profile, rekla je: „Prišao je i slučajno naleteo na ženu muškarca. Čovek je počeo da mu govori nešto i on je to jednostavno ignorisao. Nakon što su oboje ušli u avion, čovek se vratio sa ženom i dvoje dece i počeo da viče na čoveka sa tetovažama, pitajući ga: ‘Gde živiš?’ Onda je počeo da udara čoveka verovatno 4-5 puta pre nego što smo uopšte počeli da snimamo“.

- Čovek sa tetovažama bukvalno nije učinio ništa loše. Bilo je ludo - dodala je ona.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".