Путници су својим телефонима забележили шокантну тучу у авиону на лету Далас-Финикс. 

Наиме, како пише британски Дејли мејл, у физичком сукобу учествовала су двојица мушкараца, а све је почело када је један млађи отац, ничим изазван, напао путника пред својом децом. 

На објављеном снимку се види како мушкарац у блејзеру беж боје напада тетовираног ћелавог мушкарца и ставља га у "крагну".

Нападач, који је био са супругом и децом, оптужио је тетовираног човека да се "агресивно" опходи према његовој породици, иако сведоци тврде да жртва није учинила ништа лоше, пише Дејли мејл.

На снимку се види како неколико путника покушава да раздвоји два сукобљена мушкарца. 

Када се чинило да се ситуација смирила, човек у блејзеру изненада замахује ка тетовираном човеку. У позадини се чује глас како виче: "Немој га више ударати, не ударај га више. Не прилази!".

Објављен је још један снимак настао после сукоба у којима се чује мушкарац у блејзеру како оправдава своје поступке. 

- Реци им шта се догодило! Не играј се са мојом породицом. Бићу у затвору јер си пришао мојој породици. Умро бих за своју породицу. Пребићу те - рекао је бесни мушкарац.

Полиција у Даласу потврдила је да је пријављен инцидент на лету Далас-Финикс, али нико није ухапшен. 

Сведоци су за Дејли мејл рекли да је напад био ничим изазван.

Кејтлин Џонсон, која је поставила видео на своје Инстаграм и ТикТок профиле, рекла је: „Пришао је и случајно налетео на жену мушкарца. Човек је почео да му говори нешто и он је то једноставно игнорисао. Након што су обоје ушли у авион, човек се вратио са женом и двоје деце и почео да виче на човека са тетоважама, питајући га: ‘Где живиш?’ Онда је почео да удара човека вероватно 4-5 пута пре него што смо уопште почели да снимамо“.

- Човек са тетоважама буквално није учинио ништа лоше. Било је лудо - додала је она.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".