Nesrećna DŽesika tada je doživela teške ozlede lica i očiju, a bilo je upitno hoće li joj se ikad vratiti vid.

Dva meseca je provela u bolnici u Riminiju, zatvorena u vrlo strogim uslovima. Pre napada bila je jedna od najlepših žena u Italiji, ali tvrdi da ne žali zbog izgleda.

- Dok mi je kiselina grizla lice, molila sam Boga da uzme moju lepotu, ali da mi ostavi vid - izjavila je svojevremeno DŽesika, koja je izgubila vid na jedno oko.

Telohranitelja DŽordža Edsona Tavaresa, s kojim je bila u vezi tri godine, upoznala je dok su radili na predstavi sa životinjama u akvarijumu u njenom rodnom Riminiju, a raskinuli su 2016. 

DŽesika je nedavno ispričala da joj je taj događaj iz 2017. godine zauvek promenio život. Kaže da je zbog toga postala veliki borac za ženska prava. Osim toga, DŽesika nije odustala od karijere. Podvrgla se rekonstruktivnim operacijama te i dalje učestvuje na modnim revijama i pozira za časopise.

Popularna je i na Instagramu, gde je prati 412.000 ljudi. Ako je suditi prema njenim objavama na društvenim mrežama, DŽesika je posle DŽordža pronašla novog dečka s kojim je već duže u vezi. Nedavno mu je na Instagramu posvetila i emotivnu objavu.

- Ti si moje svetlo, moj život, moj najbolji prijatelj, osoba koju poštujem najviše na svetu i najdivniji dečko kojeg mogu da poželim. Srećni smo u ovim trenucima dok maštamo o zajedničkoj budućnosti - napisala je.

Na društvenim mrežama DŽesika često objavljuje i svoje fotografije i fotografije sa snimanja.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".