- Sedim u žiriju ZG punih sedam godina, u prve tri godine je bilo klasično žiriranje bez mentora. U prethodne četiri godine svi znamo da je brdo kandidata završilo kod mene. Da sumiramo važnu stvar, svi kandidati koji su kod mene ja im u startu kažem važnu stvar kako funkcioniše mentorstvo. Neko se viđa manje, neko više sve zavisi od obaveza. Mi nemamo propisane sate, vreme, niti način na koji ćemo bilo koga mentorisati. Nigde ne postoji kao u Srbiji da osoba koja želi da se takmiči na tacni dobije mentora koji je u tom trenutku najpopularniji, najbolji. Ima slobodu da šalje poruke, ćaska, da se druži to nigde u svetu nije normalno. Što se ove situacije tiče, ja se ne sećam al smatram da nisam dala svoj glas tom kandidatu i to je početak i kraj svega - rekla je Marija na svom Jutjub kanalu.

Foto: Jutjub printskrin/Grand Online

 

Pevačica je zatim istakla da ono što se stavlja na leđa Snežani je odvratno i da sve osobe koje su u tome učestvovale, a ima ih dosta, da zaista hitno počnu da neguju svoje mentalno zdravlje.

Zatim je pevačica svoje kolege, odnosno, ostale članove žirija ZG pitala škakljivo pitanje - koliko su uzeli od svojih kandidata, šaleći se na račun celokupne situacije, na šta su oni dali iskrene odgovore.

Prvi na "tapetu" bio je Đorđe David koji je kroz smeh rekao da je od kandidata uzeo 12.000 evra. Zatim je na red došla Ceca Ražnatović, koja je istakla da kod nje novac ne prolazi, već da finale košta mnogo ljubavi i energije, dok se Marija našalila i rekla da je uzela po 100 evra.

Viki Miljković je takođe prihvatila šalu i rekla da nije upućena u situaciju, jer je bila van Srbije.

Šerifovićeva je za kraj istakla da žiriju ne treba novac od kandidata i da ukoliko kandidat ima novca da ih isplati onoliko koliko bi to zaista trebalo da košta, onda bi sam trebalo da gradi karijeru i snima pesme, tako da mu takmičenje onda neće biti potrebno.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".