Несрећна Џесика тада је доживела тешке озледе лица и очију, а било је упитно хоће ли јој се икад вратити вид.

Два месеца је провела у болници у Риминију, затворена у врло строгим условима. Пре напада била је једна од најлепших жена у Италији, али тврди да не жали због изгледа.

- Док ми је киселина гризла лице, молила сам Бога да узме моју лепоту, али да ми остави вид - изјавила је својевремено Џесика, која је изгубила вид на једно око.

Телохранитеља Џорџа Едсона Тавареса, с којим је била у вези три године, упознала је док су радили на представи са животињама у акваријуму у њеном родном Риминију, а раскинули су 2016. 

Џесика је недавно испричала да јој је тај догађај из 2017. године заувек променио живот. Каже да је због тога постала велики борац за женска права. Осим тога, Џесика није одустала од каријере. Подвргла се реконструктивним операцијама те и даље учествује на модним ревијама и позира за часописе.

Популарна је и на Инстаграму, где је прати 412.000 људи. Ако је судити према њеним објавама на друштвеним мрежама, Џесика је после Џорџа пронашла новог дечка с којим је већ дуже у вези. Недавно му је на Инстаграму посветила и емотивну објаву.

- Ти си моје светло, мој живот, мој најбољи пријатељ, особа коју поштујем највише на свету и најдивнији дечко којег могу да пожелим. Срећни смо у овим тренуцима док маштамо о заједничкој будућности - написала је.

На друштвеним мрежама Џесика често објављује и своје фотографије и фотографије са снимања.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".