Ana je do detalja prenosila Zorici kako je protekao njen jučerašnji razgovor sa Zvezdanom.

- On te pitao je l' ti trebaju pare? Meni se dopalo što je on rekao da nije u redu od Milice što je rekla to za krevet - rekla je Zorica.

- Da zamisli. Ja sam lepo pričala sa njim. On mene kao moli da on meni pomogne sa ljudima. Da ja ne znam gde sam došla. Popričaćemo ti i ja kao drugari kad budemo mogli. Ja mu kažem ovde možemo sve da pričamo. Da li ti stvarno misliš da ja foliram, ja ga pitala. Manipulacija znaš koja, obrađena sam za tri minuta sa ovom pričom. Kao rekao mi ja bih sad klek'o, tako nešto. Poenta je ja mu rekla da još uvek mislim da ima malo ljudskosti u tebi - rekla je Ana.

foto: Printskrin/Jutjub/Zadruga Official

 

- Evo plače mi se od njegove priče - rekla je Zorica.

- On bi najviše sad voleo da on ima svoju devojku, a ja da ćutim i njemu sve super, on pobednik. Najbolje sad tako. Ja sad negde mislim da su njegove reči iskrene. Da je to onaj njegov poslednji vapaj. Poenta priče da je hteo da kaže da ovo nije mesto da se takve stvari iznose. On je očekivao posle razgovora nešto kao. San mi jako utiče na razmišljanje, sad sam se ja smirila. Ta njegova manipulacija bi trebalo jako lepo da se vidi. Kao rekao mi znam da si mnoge stvari rekla u besu. Ma on je plitak - rekla je Ana.

- Jasno je šta je hteo. Na sve moguće načine hoće da ti igraš po njegovom. Samo jedan razgovor može da promeni sve. Vergla priču kao da ja tebi kažem kako tvoje ponašanje nije lepo itd, ja mu kažem da nisam ja poštar. Ja sam ga pitala jel ti misliš da posle svega treba normalno da popričaš sa njom. On kao da, ali ovde ne - rekla je Zorica.

BONUS VIDEO: