Pevačica i sama priznaje da je zbog rijalitija prošla pakao, pogotovo što je u istom zaratila sa ćerkom Lunom i zetom Markom Miljkovićem, ali i iznela sav "prljav veš" koji je porodica Đogani godinama skrivala.

Iako su svađe odavno iza njih, javnost i dalje interesuje u kakvim su odnosima članovi njene porodice,a neizostavna su i pitanja o njenoj ćerki Luni, kao i njenom privatnom životu, što je pevačici nakon tri godine veoma dosadilo.

Foto: ATA images

 

- Jako sam umorna odgovarajući na sva ta pitanja. Kapiram da je sve to deo šoubiznisa i da ljude to zanima, ali toliko je to sad naporno, umorim se, kao papagaj ponavljam. U nekim emisijama se baš kopa po životu i odradim to i kao super sam saradnik, mislim razumem medije, želim da odgovorim svima na poziv, ali nekad dođem kući toliko iscprljena od tih priča da kažem sebi da više ne mogu. Sad gostujem samo gde se priča o muzici, ovako previše mi je, previše dugo traje – istakla je Anabela u emisiji „Grand parada“ u koju je došla kako bi promovisala novu pesmu „U januaru“.

Foto: ATA images

 

Tokom gostovanja pevačica se dotakla i grupe „Fanki DŽi“ i otkrila da li joj je neka od njihovih mnogobrojnih pesama dosadila, a da je publika i dalje traži.

-To su uglavnom pesme koje se i dan-danas slušaju (smeh). Ali, ta pauza koju sam napravila je učinila da ponovo zavolim sve te pesme, sad sam počela na drugačiji način da doživljavam sve stare hitove – priznala je Anabela.

(Grand.rs)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".