Anđela Đuričić je u današnjem razgovoru sa Zvezdanom Slavnićem priznala da bi ona odmah reagovala ukoliko bi dečko fizički nasrnuo na nju, te da ne veruje u Anine priče kako je trpela dugogodišnje nasilje.

 

 

- Mene kada bi dečko prvi put udario, vidi, okej udari me, izbij me, sve je okej, prećutaću. Čim izađeš, direktno iz stana u policiju. Moj dečko je taj i taj. Mene moj tata rođeni kada bi me istukao, nema niko prava da me lema. Žena koja je itekako pametna, ne bi takva žena to trpela. Obesi mačku o rep. Kao da ona ne može da nađe nekog frajera, nije se o tome radilo. Zato ta priča može da se prodaje, ne bi ona oprostila krvničke batine. Ta bi te, da si je udario i pretukao, kao ja, policija... Kao što bih ja uradila. Nikada neću poverovati u to - rekla je Anđela Đuričić u rijalitiju "Zadruga".

- Ne priča mi se o tome - rekao je potom Zvezdan Slavnić.

Ana Ćurčić je, podsetimo, iznela jezive detalje iz odnosa sa Slavnićem.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

 

- Maltretirao me je dva puta fizički, nije me prebio, ali udarao šortsem po glavi, udarao me je čim je stigao. On će napraviti kako je on mene spasio i on će sada da igra na tu priču. Moja kuma, ne Milena, nego Milica, on je mene sistematski odvajao od drugarica, film da snimiš. Mi smo bile kod mene, on je došao ispred terase, počeo da mi preti, a onda ušao u stan razvukao me je po celoj kuhinji, ona je skočila ispred njega: ''Hajde mene'', tad je i metlu uzeo, a ne znam razlog. To su toliko mali razlozi da mi uništi dan, da mi presedne sve. Ja sam trebala da idem kući, da budem sa decom, svu garderobu moju, sa kojom sam ja radila i moju ličnu, sve mi je makazama cepao da me kazni, mislim da je tada bilo što sam htela da idem. Za sve što se dohvatio, on je upropastio - kazala je Ana u rijalitiju.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".