Miloš Biković važi za jednog od najplaćenijih i najangažovanijih mladih glumaca na našim prostorima. On je od rane mladosti učestvovao u brojunim projektima, a vrlo brzo je pobrao i simpatije publike.

Na pitanje da li će ova sezona "Južnog vetra" biti jednako dobra i gledana kao prethodna i da li ima tremu, Biković je iskreno odgovorio: 

- Ako nemaš bezdan ispod sebe, nemaš ni tu snagu ni energiju da to prevaziđeš i preskočiš. Kada radiš uvek razmišljaš o tome, preispituješ se, pitaš se da li vredi. Hrabre te usput kolege, pa posle vidiš i rezultat. Naravno da se preispituješ i stalno sebi postavljaš lestvicu više. Gluma je konstantan maraton. Stalno moraš da radiš na sebi i da sebe preosmišljavaš. Imao sam jedno sa "Montevideom", pa drugo u Rusiji, pa treće sad ovde... Stalno moraš da se menjaš. Kroz uloge, u odnosu na ono kako te ljudi percipiraju i toga šta je to što želiš od života – kazao je Biković.

Foto: I. Marinković

 

 

Kada su u pitanju glumci, izjavio je da je čast raditi sa Diklićem, Manojlovićem i Berčekom.

- Imamo plejadu divnih uloga i glumaca, i drago mi je što su i kolege napravile dobre uloge. To je prednost "Južnog vetra", što dozvoljava glumcima da se pojave u nekom potpuno novom svetlu. Da imaju "meso" od kojeg mogu da naprave ulogu. Ja sam se tako osećao, a vidim da je isto i sa kolegama. Kastovani su drugačije nego ranije u svojim karijerama.

Glumac se prisetio i jedne scene sa snimanja "Ubrzanja". Medicinska sestra je pomislila da je srčani bolesnik: 

- Snimali smo jednu od scena u "Ubrzanju", Berček i ja u bolnici. Bio sam prikačen na neki aparat i tražili smo od medicinskog osoblja da aparat ima samo vizuelni efekat, da ne "pišti", ali u jednom trenutku aparat je počeo da se oglašava. I mi kažemo "stop" i pitamo da li mogu da isključe zvuk, a medicinska sestra mi prilazi i pita: "Šta radite vi, da li ste vi srčani bolesnik? Vama puls i pritisak 'skaču', idu gore-dole" - otkrio je glumac s osmehom.

- Berček je tada rekao da nikada zapravo nismo merili šta se glumcu dešava kada proživi taj emotivni stres dok glumi. Eto šta se dešava – kazao je Biković u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1.

Biković je kazao da svaki "Južni vetar" ekipa tretira kao poseban projekat.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".