Милош Биковић важи за једног од најплаћенијих и најангажованијих младих глумаца на нашим просторима. Он је од ране младости учествовао у бројуним пројектима, а врло брзо је побрао и симпатије публике.

На питање да ли ће ова сезона "Јужног ветра" бити једнако добра и гледана као претходна и да ли има трему, Биковић је искрено одговорио: 

- Ако немаш бездан испод себе, немаш ни ту снагу ни енергију да то превазиђеш и прескочиш. Када радиш увек размишљаш о томе, преиспитујеш се, питаш се да ли вреди. Храбре те успут колеге, па после видиш и резултат. Наравно да се преиспитујеш и стално себи постављаш лествицу више. Глума је константан маратон. Стално мораш да радиш на себи и да себе преосмишљаваш. Имао сам једно са "Монтевидеом", па друго у Русији, па треће сад овде... Стално мораш да се мењаш. Кроз улоге, у односу на оно како те људи перципирају и тога шта је то што желиш од живота – казао је Биковић.

Фото: И. Маринковић

 

 

Када су у питању глумци, изјавио је да је част радити са Диклићем, Манојловићем и Берчеком.

- Имамо плејаду дивних улога и глумаца, и драго ми је што су и колеге направиле добре улоге. То је предност "Јужног ветра", што дозвољава глумцима да се појаве у неком потпуно новом светлу. Да имају "месо" од којег могу да направе улогу. Ја сам се тако осећао, а видим да је исто и са колегама. Кастовани су другачије него раније у својим каријерама.

Глумац се присетио и једне сцене са снимања "Убрзања". Медицинска сестра је помислила да је срчани болесник: 

- Снимали смо једну од сцена у "Убрзању", Берчек и ја у болници. Био сам прикачен на неки апарат и тражили смо од медицинског особља да апарат има само визуелни ефекат, да не "пишти", али у једном тренутку апарат је почео да се оглашава. И ми кажемо "стоп" и питамо да ли могу да искључе звук, а медицинска сестра ми прилази и пита: "Шта радите ви, да ли сте ви срчани болесник? Вама пулс и притисак 'скачу', иду горе-доле" - открио је глумац с осмехом.

- Берчек је тада рекао да никада заправо нисмо мерили шта се глумцу дешава када проживи тај емотивни стрес док глуми. Ето шта се дешава – казао је Биковић у емисији "Кец на једанаест" на телевизији К1.

Биковић је казао да сваки "Јужни ветар" екипа третира као посебан пројекат.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".