NJihovo prijateljstvo je počelo na jednoj proslavi, a rečenica koju je Ceca izgovorila njoj tada, Slađa će pamtiti do kraja života. Slađa je redovan gost na Cecinim privatnim proslavama: 

- Presmešno i prestrašno. U vreme kada si ti mali, tebe neko zove da mu pevaš na proslavi. Bilja Spasić je kumovala tom dešavanju. Iskreno nisam očekivala takvu reakciju. Mislila sam da će to drugačije izgledati, mislila sam da je neko poput Cece, biti rezervisan. Tada sam shvatila kolika je njena veličina. Pojavila se besprekorno skocana, i prišla za sto i meni prvoj pružila ruku i rekla jednu rečenicu koju ću ja zauvek pamtiti: Konačno da upoznam svoju omiljnu pevačicu. To je meni bio znak uzvika za neko naše dalje druženje - ispričala je Slađa Alegro. 

Foto: ATA images

 

Pevačica neguje konkretan odnos sa ostalim pevačima sa estrade, ali postoji koleginica sa kojom ne razgovara. NJeno ime nije želela da otkrije: 

- Imala sam jedno lepo druženje sa jednom koleginicom koje je prosto prestalo. Putevi se razdvojili, mišljenja su se razdvojila, životni stavovi su se razdvojili. Bez teških reči i svađa, Bože moj i to se dešava. Bitno je samo da kada sa nekim prestanete da kontaktirate, nemate nikakvu ružnu reč, jer to onda govori i o vama - kaže Slađa Alegro.

Foto: ATA images

 

- Nismo se svađale, ali svi ostali znaju da sam ja tu uvek, pomognem koliko mogu, ispratim sve što radi taj neko, volim da budem podrška. Bitno je da ne odmažete nikome, zaista se radujem svačijem uspehu i sreći - ispričala je Slađa u emisiji "Šou se nastavlja". 

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".