Певачица Гоца Тржан већ годинама ужива у складном браку са Рашом Новаковићем, а свима је добро познато да је Гоци ово други брак.

Фото: Милена Анђела

 

 

Наиме, она се 2007. године удала за Ивана Маринковића са којим је добила ћерку Лену, али им брак није потрајао.

Гоца и Иван верили су се у јесен 2006, после шест месеци везе, а почетком наредне године рекли су "да". Младожења је имао 35 година, млада четири више. Као што ни брак није био дуговечан, тако се ни на Интернету није задржало превише слика које би илустровале дан њиховог венчања.

Фото: Јутјуб принтскрин, АТА имагес

 

 

Иван је носио црно одело и белу кошуљу, а Гоца, која је била у другом стању, хаљину класичног кроја, преко које је, за време црквене церемоније, пребацила ешарпу која се слагала са Ивановом светлорозе краватом.

У то време Гоца је имала кратку косу, која је била њен заштитни знак још док је наступала са бендом "Тап 011".

Гоца и Иван после развода нису остали у добрим односима, а он је постао учесник бројних ријалити програма. Певачица га је више пута тужила за неплаћене алиментације, а истакла је и то да ћерка нема жељу да га виђа.

 

 

− Био сам велики Гоцин фан, једва сам чекао да је упознам. Почео сам да радим као конобар у једном кафићу, а упоредо сам продавао фирмирану гардеробу у бутику, где ми се остварила велика жеља. Гоца је једног дана дошла и тад смо се први пут видели. Онда је често свраћала и куповала ствари од мене. Поверила се нашој заједничкој другарици да јој се допадам и тражила јој је мој број телефона – испричао је једном приликом Иван, који је са бившом супругом у лошим односима још од 2011. године, када су се развели.

Фото: Инстаграм принтскрин/иванмаринковиц79_оффициал

 

 

Спорили су се око заједничке имовине, Гоца га је тужила због неплаћања алиментације, а није одобравала ни његова ријалити-експонирања, сматрајући да само могу да штете њиховој ћерки.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".