Kako pišu francuski mediji Azijin suprug se tereti za ubistvo. Inače, žrtva je bila majka troje dece od 8, 14 i 17 godina. Poslednji put je viđena 31. januara. NJen nestanak suprug je prijavio nedelju dana kasnije. Za sada se ne zna zašto nije nestanak prijavio ranije. 

Delove tela i glavu Azije pronašli su radnici u parku. Prilikom pretresa doma u kom je ubijena Azija živela, pronađeni su tragovi krvi kod kupatila i kuhinje. Azijin suprug je, nakon što je njeno telo identifikovano, rekao za medije da je Azija 31. januara izašla iz kuće, a da je on ostao da čuva decu, koja tog dana nisu išla u školu.

Kako se nije pojavila do večernjih sati, na društvenim mrežama su postavili apel da se jave ljudi ukoliko su je videli. Suprug je ispričao da misli da je kobnog dana otišla na buvljak, kako bi kupila nešto odeće koju je kasnije preprodavala. Suprug je tvrdio da joj je telefon bio isključen od prvog dana.

- NJen suprug je rekao da je Azija nestala iznenada i bez nekog očiglednog razloga - naveo je izvor za Parisien. Porodica je dok nije prijavila slučaj policiji, navodno zvala sve bolnice u gradu. Suprug je nestanak prijavio tek 6. februara. Mediji su pisali da je rekao da nije ranije prijavio nestanak jer je bio "previše zbunjen zbog svega". Tokom pretrage kuće suprug je navodno delovao očajno, ali nije plakao. Ništa nije govorio.

(Mondo)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".