Како пишу француски медији Азијин супруг се терети за убиство. Иначе, жртва је била мајка троје деце од 8, 14 и 17 година. Последњи пут је виђена 31. јануара. Њен нестанак супруг је пријавио недељу дана касније. За сада се не зна зашто није нестанак пријавио раније. 

Делове тела и главу Азије пронашли су радници у парку. Приликом претреса дома у ком је убијена Азија живела, пронађени су трагови крви код купатила и кухиње. Азијин супруг је, након што је њено тело идентификовано, рекао за медије да је Азија 31. јануара изашла из куће, а да је он остао да чува децу, која тог дана нису ишла у школу.

Како се није појавила до вечерњих сати, на друштвеним мрежама су поставили апел да се јаве људи уколико су је видели. Супруг је испричао да мисли да је кобног дана отишла на бувљак, како би купила нешто одеће коју је касније препродавала. Супруг је тврдио да јој је телефон био искључен од првог дана.

- Њен супруг је рекао да је Азија нестала изненада и без неког очигледног разлога - навео је извор за Парисиен. Породица је док није пријавила случај полицији, наводно звала све болнице у граду. Супруг је нестанак пријавио тек 6. фебруара. Медији су писали да је рекао да није раније пријавио нестанак јер је био "превише збуњен због свега". Током претраге куће супруг је наводно деловао очајно, али није плакао. Ништа није говорио.

(Мондо)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".