Ana Nikolić i Jelena Karleuša ne prestaju da ratuju. Nekadašnje prijateljice nastavljaju sa prepucavanjem na društvenim mrežama.

Iako je nakon žestoke polemike delovalo da su se strasti između njih dve malo smirile, izgleda da se ovaj estradni rat neće ubrzo završiti.

Nikolićeva je udarila na Jelenu i preporučila joj "da poseti psihijatra":

- Gospođa "vaginini monolozi" neka za početak poseti nekog dobrog psihijatra. Videli smo sve šta i čime ona raspolaže. Ovo je težak psihijatrijski slučaj - napisala je na svom Instagram storiju Ana, pa zaključila:

- P.S: Izvini što imamo iste advokate. Eto toliko o tvojoj upućenosti... Ajde, SJAŠI VIŠE! - zaključila je iznervirana Nikolićeva.

Foto: ATA images

 

 

Ove reči očigledno su dotakle Jelenu, koja je u Instagram oglašavanju navela da se plaši najgoreg po Nikolićevu, kao i da neće doživeti koncert.

Foto: Instagram printskrin/ananikolicofficial

 

 

- Nažalost, ovih dana smo svi svedoci tužnog ponašanja nekada divne osobe i nekadašnje zvezde Ane Nikolić. NJeno okruženje, prijatelji i novinari kojima daje intervjue su uglavnom u paklu narkotika i utiču na Aninu krnju ličnost na najgori mogući način. To je put bez povratka. Ne pišem ovo zbog svakodnevnih javnih uvreda na moj račun sa njene strane, na to sam navikla. Iz sažaljenja i ne reagujem. Pišem ovo jer se ljudski i iskreno, plašim najgoreg po nju. Ako ovako nastavi, ona možda neće doživeti koncert koji najavljuje.... LJudi, zar ne postoji niko ko može pomoći ovoj nesrećnoj ženi - napisala je JK na Instagramu.

Foto: ATA images

 

 

Ana Nikolić se potom oglasila na Instagramu i poručila sledeće:

- Moja draga Jelena jer ne mogu da kažem koleginica (jer ne zna da peva) tobože se sekira za mene. Pevam trenutno u studiju novu pesmu, koja govori o ljubavi, a dotična za tu reč ne zna značenje i ne bih da sebi i publici sutra kvarim utisak, jer pažljivo moram da otpevam nekoliko harmonija. Može da mi bude gost na koncertu u Beogradskoj Areni 7.10.2023. ali kao igračica u plesnoj grupi - poručila je Nikolićeva putem Instagrama.

BONUS VIDEO: