Slađa i Emir ekipu našeg portala ugostili su na snimanju spota upravo za ovu pesmu.

- Odlučili smo se za "Osmi dan" valjda zato što ne postoji, ali za to treba da pitamo našeg tekstopisca Sašu Lazića, tako je napisao, mi smo ga ispoštovali i važno je da nismo previše razmišljali, ponela nas je emocija i to je to - rekla je Slađa na početku razgovora.

Foto: ATA images

 

Pevači su nam rekli da im ponekad i ne predstavlja problem dugosatno snimanje spotova, ali da gledaju da se to što pre završi zbog raznih okolnosti koje su nekad nepredvidive.

- Umem nekad da "dreknem" da brže radimo, ali mislim da mi pevači nismo baš oduševljeni kada moramo da snimamo spotove, jer to baš dugo traje, ali sve je to u sklopu posla i mora da se ispoštuje, jer takvo je vreme - kaže pevačica.

Foto: ATA images

 

Emir je ovom prilikom rekao da nikada namenski nije dogovarao saradnju sa koleginicama, već da su ih pesme spojile, pa je tako bilo i u ovom slučaju, gde je Slađa njemu gošća.

- Srećan i prezadovoljan sam u kom smeru ide. Moj producent Saša Lazić je napisao sjajnu pesmu u kojoj smo čuli Slađu. Bila je oduševljena i odmah prihvatila poziv. Jedva čekam da publika čuje a nadam se i prepozna emocije koje smo udružili - rekao je Emir.

Foto: ATA images

 

Pevač je istakao da je ova pesma ujedno i uvod u njegov novi album i da ga je kompozitor Mirko Ćajić pozvao da baš on otpeva nastavak legendarnog hita “Plačite za mnom jesenje kiše” koja nosi naziv “I opet plaču jesenje kiše”.

Kompletan itervju sa Slađom i Emirom pogledajte u video ispod:

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".