Slađa Alegro uživa u porodičnom životu sa suprugom Zokom i ćerkicom Milom sa kojima provodi svaki slobodan trenutak kada ne nastupa.

Foto: ATA images

 

 

Iako se od žena očekuje da budu svemoguće i postižu pored redovnog posla i poslove oko kuće i dece, Slađin muže razume koliko je to teško i trudi se da joj pomogne.

On je pokazao na svom Instagramu kako sprema večeru dok se Mila igra u dnevnoj sobi, što je obradovalo njihove pratioce.

 

 

– Nekome je život majka, a nekome maćeha – našalio se u opisu videa na kome priprema hranu sa keceljom oko tela, na šta se Slađa slatko nasmejala pa mu odgovorila u istom stilu.

– Za to smo se borile – napisala je pevačica.

 

Ova objava dobila je veliki broj lajkova i komentara žena koje su poželele da ih i njihovi parteneri ovako obraduju.

Foto: Instagram printskrin/slađa.allegro

 

 

Ovaj srećni par je 2018. godine dobio ćerkicu Milu, svoju najveću radost, a pevačica se jednom prilikom osvrnula na to što njenog supruga ne viđamo često na gradskim događajima i, uopšte, u javnosti.

— Zoran ne voli da se mnogo pojavljuje u medijima, on je rodom iz Foče i dugo smo zajedno, brak je logičan sled naše veze. Ekonomista je po struci, radi u jednoj ozbiljnoj firmi i nije deo estrade ni javne scene, ali je uvek uz mene. On je pre svega dobar čovek koji me voli i poštuje — ističe pevačica.

(Glossy)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".