Слађа и Емир екипу нашег портала угостили су на снимању спота управо за ову песму.

- Одлучили смо се за "Осми дан" ваљда зато што не постоји, али за то треба да питамо нашег текстописца Сашу Лазића, тако је написао, ми смо га испоштовали и важно је да нисмо превише размишљали, понела нас је емоција и то је то - рекла је Слађа на почетку разговора.

Фото: АТА имагес

 

Певачи су нам рекли да им понекад и не представља проблем дугосатно снимање спотова, али да гледају да се то што пре заврши због разних околности које су некад непредвидиве.

- Умем некад да "дрекнем" да брже радимо, али мислим да ми певачи нисмо баш одушевљени када морамо да снимамо спотове, јер то баш дуго траје, али све је то у склопу посла и мора да се испоштује, јер такво је време - каже певачица.

Фото: АТА имагес

 

Емир је овом приликом рекао да никада наменски није договарао сарадњу са колегиницама, већ да су их песме спојиле, па је тако било и у овом случају, где је Слађа њему гошћа.

- Срећан и презадовољан сам у ком смеру иде. Мој продуцент Саша Лазић је написао сјајну песму у којој смо чули Слађу. Била је одушевљена и одмах прихватила позив. Једва чекам да публика чује а надам се и препозна емоције које смо удружили - рекао је Емир.

Фото: АТА имагес

 

Певач је истакао да је ова песма уједно и увод у његов нови албум и да га је композитор Мирко Ћајић позвао да баш он отпева наставак легендарног хита “Плачите за мном јесење кише” која носи назив “И опет плачу јесење кише”.

Комплетан итервју са Слађом и Емиром погледајте у видео испод:

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".