Danas je nastavljeno suđenje kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, optuženoj za sedam ubistvara, otmice, silovanje i druga teška krivična dela, ali kako saznaje MONDO ubrzo je prekinuto. Advokati odbrane su se usprotivili načinu uvida u foto-dokumentaciju, jer je kako kažu svedok saradnik Srđan Lalić samo "komentator" fotografija.

- Potpuno je nejasno u kojoj se fazi postupka nalazimo. Rekli ste da je ovo deo iskaza okrivljenog-saradnika. Ne može policijska dokumentacija biti deo njegovog iskaza -, rekla je advokatica Miljana Perendija.

Podsetimo advokat Vladimir Petrović se na početku suđenja pobunio i tražio da prvo svi svedoci saradnici iznesu svoju odbranu, a tek onda da bude prikazivana foto dokumentacija, ali sudija je to odbila. 

Advokati su krenuli čak da dobacuju sutkinji, počeli su da ustaju, a sudija to nije videla. Kada se okrenula rekla je: "Ustajete svi je l', pozivate na bojkot?", a advokat Katančević se obratio advokatima i rekao da treba svi da ustanu što su i učinili.

Haos je počeo kada je advokatica Ostojić rekla sutkinji: "Je l' može Lalić da bude četvrti član veća, pošto prema njemu pokazujete veće poštovanje nego prema nama advokatima?" Na to je sudija ugasila mikrofon advokatici, na šta je ona rekla "boli me uvo".

Veće je donelo odluku da kazni advokaticu sa 100.000 dinara kazne zbog remećenja reda. Kada je advokatica rekla da neće platiti kaznu i rekla sudiji "Sram te bilo", suđenje je prekinuto.

(MONDO)

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".