Данас је настављено суђење криминалној групи Вељка Беливука и Марка Миљковића, оптуженој за седам убиствара, отмице, силовање и друга тешка кривична дела, али како сазнаје МОНДО убрзо је прекинуто. Адвокати одбране су се успротивили начину увида у фото-документацију, јер је како кажу сведок сарадник Срђан Лалић само "коментатор" фотографија.

- Потпуно је нејасно у којој се фази поступка налазимо. Рекли сте да је ово део исказа окривљеног-сарадника. Не може полицијска документација бити део његовог исказа -, рекла је адвокатица Миљана Перендија.

Подсетимо адвокат Владимир Петровић се на почетку суђења побунио и тражио да прво сви сведоци сарадници изнесу своју одбрану, а тек онда да буде приказивана фото документација, али судија је то одбила. 

Адвокати су кренули чак да добацују суткињи, почели су да устају, а судија то није видела. Када се окренула рекла је: "Устајете сви је л', позивате на бојкот?", а адвокат Катанчевић се обратио адвокатима и рекао да треба сви да устану што су и учинили.

Хаос је почео када је адвокатица Остојић рекла суткињи: "Је л' може Лалић да буде четврти члан већа, пошто према њему показујете веће поштовање него према нама адвокатима?" На то је судија угасила микрофон адвокатици, на шта је она рекла "боли ме уво".

Веће је донело одлуку да казни адвокатицу са 100.000 динара казне због ремећења реда. Када је адвокатица рекла да неће платити казну и рекла судији "Срам те било", суђење је прекинуто.

(МОНДО)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".