Pevačica Aleksandra Prijović (27) je jedna od najtraženijih mladih izvođača narodne muzike, a svoju popularnost je najpre stekla u muzičkom takmičenju "Zvezda Granda", a nakon toga je svojim pesmama osvojila srce publike.

Foto: ATA images

 

 

Ipak, u veću žižu javnosti dospela je kada je obelodanila vezu sa Filipom Živojinovićem (38), sinom Slobodana Bobe Živojinovića.

Kako je pevačica ispričala u jednom intervju, njih dvoje su se godinama pre nego što su uplovili u ljubavnu vezu viđali u prolazu, na raznim mestima. Budući da je često pevala na privatnim proslavama kod Brene i Bobe, često su se susretli, ali se nisu lično upoznali.

NJihov pravi kontakt je počeo u jednom noćnom klubu, kada joj je Filip prišao i rekao da bi bili super par, što Aleksandra nije shvatila nimalo ozbiljno. Uzbro su počeli da se dopisuju na Instagramu i rešili da daju šansu svojoj ljubavi.

Aleksandra je jednom prilikom za medije rekla da je odmah znala da je Filip "onaj pravi. 

Foto: Nebojša Paraušić

 

 

- Čim sam ga upoznala, znala sam da će to biti ljubav za ceo život. Naš prvi poljubac desio se u mom stanu na Voždovcu. Odmah me je osvojio manirima, načinom razmišljanja i stavovima. Još tada sam znala da ću se udati za njega i da je on pravi - rekla je pevačica.

Foto: Teodora Ćirić

 

 

Svoju ljubav, Aleksandra i Filip su krunisali brakom u junu 2018. godine, a o njihovoj svadbi se govorilo kao o "svadbi decenije". 

O svadbi Aleksandre i Filipa se govorili kao o svadbenom slavlju sa najviše zvanica, za koju je izdvojeno skoro pola miliona evra.

Foto: ATA images

 

 

Oni su naredne godine dobili sina Aleksandra, a iako se sporadično piše o njihovom razvodu, Aleksandra i Filip odolevaju svim tračevima i pravi su primer skladnog braka punog ljubavi i poštovanja.