Jelena Karleuša je pre tri godine optužila Svetlanu Cecu Ražnatović za ubistvo njenog bivšeg verenika Zorana Davidovića Ćande i podnela tužbu. Ražnatovićeva je Karleuši uzvratila kontratužbom zbog klevete.  

Prvi osnovni sud je  doneo konačnu odluku, Ceca nije kriva, a Jelena će morati njoj da plati 256.500 dinara!

Nakon održanog glavnog pretresa, Ceca je pred okupljenim novinarima izjavila:

- Ako neko bez činjenica ne ode u tužilaštvo ili policiju, nego u medije i izgovori gomilu optužbi i laži, zbog kojih ugrožava bezbednost cele moje porodice, kalja mi ugled i čast, ta osoba ne može biti psihički normalna.

- Jelena je od sudije zahtevala da kazni Cecu jer "na sve moguće načine, godinama, pokušava da je degradira". Kazala je da to što je Ražnatovićeva rekla da je psihički obolela ne pogađa samo nju, već i članove njene porodice. Jelena je sudiji objasnila da Ceca ima veliki uticaj na društvo, da je ta njena izjava vređa i da nikada nije uradila ništa zbog čega bi se mogla nazvati "ludom" - izjavio je izvor blizak pevačicama koje ratuju ukupno 23 godine. 

Ceca je dokazala da nije kriva: 

- Ceca je objasnila sudiji da nije imala nameru da omalovaži Jelenu. Ona je ponovila da osoba koja bez ikakvih dokaza optužuje nekog da je odgovoran za tuđu smrt nije psihički zdrava! Dodala je da nijednog trenutka nije izgovorila: "Jelena nije psihički normalna", već da je to uopšteno rekla, nakon što je prozvana da je kriva za smrt Karleušinog verenika Ćande - nastavlja sagovornik "Informera" i dodaje da je Prvi osnovni sud u Beogradu utvrdio da Ražnatovićeva nije imala nameru da uvredi Karleušu:

- JK je izgubila tužbu. Još nije isplatila Ceci novčanu kaznu, a sud joj je naložio da to uradi u roku od osam dana. Ne znam da li će JK poštovati ovu odluku suda.

Sud je Jelenu kaznio zbog toga što nije dolazila na suđenja, ukupno jedanaest pretresa. Dobila je novčanu kaznu u iznosu od 107. 250. dinara. 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".