Певачица Александра Пријовић (27) је једна од најтраженијих младих извођача народне музике, а своју популарност је најпре стекла у музичком такмичењу "Звезда Гранда", а након тога је својим песмама освојила срце публике.

Фото: АТА имагес

 

 

Ипак, у већу жижу јавности доспела је када је обелоданила везу са Филипом Живојиновићем (38), сином Слободана Бобе Живојиновића.

Како је певачица испричала у једном интервју, њих двоје су се годинама пре него што су упловили у љубавну везу виђали у пролазу, на разним местима. Будући да је често певала на приватним прославама код Брене и Бобе, често су се сусретли, али се нису лично упознали.

Њихов прави контакт је почео у једном ноћном клубу, када јој је Филип пришао и рекао да би били супер пар, што Александра није схватила нимало озбиљно. Узбро су почели да се дописују на Инстаграму и решили да дају шансу својој љубави.

Александра је једном приликом за медије рекла да је одмах знала да је Филип "онај прави. 

Фото: Небојша Параушић

 

 

- Чим сам га упознала, знала сам да ће то бити љубав за цео живот. Наш први пољубац десио се у мом стану на Вождовцу. Одмах ме је освојио манирима, начином размишљања и ставовима. Још тада сам знала да ћу се удати за њега и да је он прави - рекла је певачица.

Фото: Теодора Ћирић

 

 

Своју љубав, Александра и Филип су крунисали браком у јуну 2018. године, а о њиховој свадби се говорило као о "свадби деценије". 

О свадби Александре и Филипа се говорили као о свадбеном слављу са највише званица, за коју је издвојено скоро пола милиона евра.

Фото: АТА имагес

 

 

Они су наредне године добили сина Александра, а иако се спорадично пише о њиховом разводу, Александра и Филип одолевају свим трачевима и прави су пример складног брака пуног љубави и поштовања.