Kao i svaka majka, Anđelka je dala svu moguću podršku sinu Jakši koji je odlučio da se oproba u svetu glume: 

- Imam potrebu da kao keva pričam o svom detetu i da ga hvalim. Naravno, svaki roditelj je preponosan na svoje dete - kazala je nedavno Anđelka Prpić o Jakši, koji je glumio u filmovima "Toma" i "Bauk"-izjavila je ona i dodala za "Prvu"

- Ja sam za Jakšu isključivo njegova mama, nikakva koleginica koja ima prostora tu da savetuje bilo šta. Moram da priznam da mu zavidim jer radi sa direktorom fotografije koji je radio filmove Nikite Mihalkov. Ja to do kraja svoje karijere neću uspeti, svesna sam.

Glumica je poslala snažnu poruku kada je u pitanju vaspitanje dece: 

- Ne smemo da stajemo na put njihovim odabirima i da treba da ih podržimo i damo vetar u leđa da biraju ono u čemu su osećaju dobro, gde se osećaju kao svoj na svom - istakla je Anđelka tom prilikom.

Kada je upitana šta je ispunjava u životu, ona je odgovorila ovako: 

- Dijamanti, parfemi, cipele, male torbe. Šalim se, u stvari ne šalim se! Volim sve to, ali najviše uživam da imamo vremena mi koji se volimo, da možemo da se razgalimo, razgaćimo u onom lepom smislu, da pijemo dobra vina, jedemo dobru klopu... Volim da dobijam poklone, ali ne znam uvek lepo da odreagujem. I to se vežba, kao ono za kompliment. Kao ono: "Što ti lepo to stoji...", pa odgovoriš: "2.000 dinara". Ko te pita gde si kupio i koliko košta?

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".