Na njoj se vidi čovek koji je dva dana posle razornog zemljotresa u Turskoj izvučen iz ruševina, ali je mnogima zapalo za oko to što je u ruci držao cigaretu dok su ga spasilačke ekipe stavljale na nosila.

Video je objavilo tursko Ministarstvo odbrane, koje je saopštilo da je snimljeno u razorenom stambenom kompleksu u Adijamanu u sredu ujutru. U pitanju je Soner Tugtekin, a na snimku se čuje kako pripadnik hitne pomoći na turskom jeziku kaže "Ujače, samo baci tu cigaretu i lezi na leđa. Daću ti jednu kad budemo u bolnici".

Uprkos tome što mu je spasilac rekao da baci cigaretu, čovek je pokušavao da je popuši.  Prijavljeno da je rekao da bi radije popušio cigaretu nego da ode u bolnicu.

 

 

Jedan od komentara na Tviteru bio je: "Nasmejao sam se", a mnogi su pisali kako im je spaseni čovek koji je jedva dočekao da zapali cigaru bio beskrajno simpatičan, navodi Mondo.

"Tragikomično, ali razumljivo", "Ovo je jedina stvar koja me je nasmejala u prethodnih nedelju dana", "Ovo je jedna od legendarnih fotografija", "Ovo mi je izazvalo kikotanje", samo su neki od komentara.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".