На њој се види човек који је два дана после разорног земљотреса у Турској извучен из рушевина, али је многима запало за око то што је у руци држао цигарету док су га спасилачке екипе стављале на носила.

Видео је објавило турско Министарство одбране, које је саопштило да је снимљено у разореном стамбеном комплексу у Адијаману у среду ујутру. У питању је Сонер Тугтекин, а на снимку се чује како припадник хитне помоћи на турском језику каже "Ујаче, само баци ту цигарету и лези на леђа. Даћу ти једну кад будемо у болници".

Упркос томе што му је спасилац рекао да баци цигарету, човек је покушавао да је попуши.  Пријављено да је рекао да би радије попушио цигарету него да оде у болницу.

 

 

Један од коментара на Твитеру био је: "Насмејао сам се", а многи су писали како им је спасени човек који је једва дочекао да запали цигару био бескрајно симпатичан, наводи Мондо.

"Трагикомично, али разумљиво", "Ово је једина ствар која ме је насмејала у претходних недељу дана", "Ово је једна од легендарних фотографија", "Ово ми је изазвало кикотање", само су неки од коментара.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".