Glumica je ispričala kako su sevnule varnice između njenog supruga  sa kojim je u skla brak već tri decenije :

- Na snimanju horor filma “Sveto mesto“ bio je početak ljubavi između mene i Dragana. Malo pre toga smo već osetili ljubav, ali sve se dogodilo zahvaljujući reditelju Đorđu. Lepa osećanja nas vezuju za taj film - započela je Branka. 

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

 

- Divne emocije me uvek preplave kada se setim snimanja tog filma. Uživali smo u procesu rada, iako je to bio horor. Izuzetno smo se lepo zabavljali. Smejali smo se do suza i družili lepo. Sve je bilo drugačije nego danas. Imali smo više vremena da provodimo jedni sa drugima i tokom snimanja i nakon. Uvek se setim Deliblatske peščare, zamka Dunđerski... Sva ta mesta i svi ti objekti su i dan- danas neverovatni. Sa druge strane na snimanjima smo imali i divne ljude, šminkere, kostimografe. Bilo je izuzetno. I sada kada se setim svega toga, mogu da tvrdim da se radilo sporije i posvećenije. Svakom detalju se davalo na značaju i svemu se posvećivala pažnja. Sada se snimanje filmova i serija dosta razlikuje. Tehnologija je uznapredovala. Sve je brže, jednostavnije, lakše i ne radi se toliko studiozno kao pre - govori glumica.

Tajna njihovog uspešnog braka je razgovor, uvek su iskreni jedno prema drugom: 

- Uvek kažemo iskreno jedno drugome ono što mislimo. Ako imamo nešto da poručimo, trudimo se da skrenemo pažnju pre nego što se završi projekat. Bitno je da pre snimajućih dana iznesemo svoje mišljene i stav. Kako Dragan meni, tako i ja njemu. Kada se priča završi i projekat bude finalan, tu ne može ništa da se menja. Najbitnije je od svega da između nas dvoje postoji velika iskrenost - ističe Pujićeva.

Foto: ATA images

 

Kada joj je postavljeno koga bi od mladih glumaca izdvojila, izjavila je da je to definitivno njen muž.

(Blic)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".