Potpuni haos u NBA ligi, tuča na terenu tokom meča Orlanda i Minesote. Došlo je do fizičkog obračuna između Ostina Riversa i Mo Bambe. Posle šuta za tri poena i promašaja Riversa je Bamba nešto dobacio sa klupe i onda je krenuo potpuni haos. Nije poznato šta je tačno rekao u završnici treće deonice.

Proradile su i pesnice, Rivers je udario Bambu, onda su se umešali saigrači i došlo je do havarije. Pali su na parket, skočila je i klupa, sudije su se umešale. Bilo je potrebno dosta vremena da se situacija rašćisti i da se stvari smire. Na kraju je završeno tako što su čak petorica igrača izbačeni sa meča pre kraja. Put u svlačionicu pokazan je, očekivano Riversu i Bambi, ali oni nisu bili jedini. Izašli su i DŽejden Mekdanijels, DŽejlen Sags i Torean Prins.

 

 

O haosu je pričao i Ostin, sin trenera Doka Riversa i nekadašnji saigrač Nikole Jokića iz Denvera. "Prišao sam mu i pitao sam ga 'Šta kog đavola radiš', u tim trenucima stvari mogu da odu u dva pravca, nisam mislio da će doći do tuče. Ipak, kada se podigneš sa klupe tako brzo i podigneš ruke... Pokušao je da me udari, srećom, promašio je. Morao sam da se zaštitim", poručio je Rivers.

 

 

Praktično se samo o tome pričalo posle meča iako je Orlando na kraju slavio (127:120). "Naravno da želite da zaštitite saigrača, ali u isto vreme morate da ostanete profesionalac. To je izazov za mlad tim kakav je naš. Ne želite da budete u ovakvoj situaciji, mada moram da priznam da cenim kada se pokaže zajedništvo u timu", rekao je Moric Vagner.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".