Atraktivna fudbalerka Aston Vile Ališa Leman postala je najpraćeniji sportista iz Švajcarske na društvenoj mreži Instagram. 

Lemanova na ovoj platformi broji 11,4 miliona pratilaca i na taj način je prestigla proslavljenog švajcarskog tenisera Rodžera Federera koga na Instagramu prati 11,2 miliona ljudi. 

Ova 24-godišnjakinja važi za jednu od najlepših i najzgodnijih fudbalerki na svetu, te ne čudi što je prati ovoliki broj ljudi. 

Ipak, ljudima je zanimljiviji njen život van terena, nego njena fudbalska karijera. 

Foto: Profimedia

 

Nedavno je njen privatni život ispunjavao naslovne stranice žute štampe u Velikoj Britaniji. Lemanova, koja se do nedavno otvoreno identifikovala kao lezbejka, pre nešto više od godinu dana uplovila je u romantičnu vezu sa fudbalerom Aston Vile Daglasom Luizom. 

Britanski mediji su ih proglasili za najzgodniji fudbalski par, ali njihova ljubav nije potrajala previše. Oni su raskinuli krajem prošle godine, a navodni razlog bilo je negodovanje fudbalera zbog njene odluke da se slika za jedan magazin, pisao je britanski San.

Foto: Instagram printskrin

 

Lemanova se sada otvoreno izjašnjava kao biseksualka, a pre Luiza, ona je bila u vezi sa svojom saigračicom iz reprezentacije Ramonom Bahman.

Foto: Profimedia

 

Ališa Leman nastupa za engleski tim Aston Vila, a igra na poziciji napadača. Za ekipu sa Vila parka upisala je 32 nastupa, a tri puta se upisala u listu strelaca. 

Karijeru je počela u švajcarskom Frauen, ženskom timu Jang Bojska, a igrala još i za Vest Hem i Everton.

Za prvi tim reprezentacije Švajcarske upisala je 34 nastupa na kojima je postigla sedam golova. 

Foto: Profimedia

 

Pogledajte kako izgleda atraktivna fudbalerka i zašto je na Instagramu prati ovoliki broj ljudi:

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @relev.ent

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".