Sava DŽehverović, rođeni brat pevačice Teodore DŽehverović danas je oženjen influenserkom Adrianom Kadar, a ona je imala 14 godina kada su započeli vezu.

Nedavno su objavili srećne vesti da čekaju devojčicu, a sada su se našli na meti kritika tviteraša zbog razlike u godinama, ali i njihove zajedničke fotografije koja je nastala na početku njihove veze.

- Preslatko, samo što se radujete trudnoći devojčice koja je grumovana, koja je ovde imala 14 godina a on 29, koja danas ma samo 21 godinu, a mozak se razvija do 25. godine, znači ima još 4 godine dok ne sazri, i ovo kako je skakao od radosti jer je devojčica bolje da ćutim - jedan je od komentara koji je izazvao pravu polemiku na Tviteru.

- Pa naše babe i mame su rađale u 15, 16, 17 godina. Šta im je falilo? Ne branim ovo dvoje, ali njihova stvar. Ako su tako želeli - napisao je jedan tviteraš.

- Sve im je falilo, detinjstvo, normalni porođaji, uslovi, deca nisu da rađaju drugu decu - glasio je odgovor korisnice Tvitera.

Adriana i Sava su odlučili da ćerki daju ime Dorotea.

- Jer ona je isto što i ti "daj Božiji", samo malo drugačiji raspored slova - napisala su Adriana i Sava nakon što su otkrili da su ime za naslednicu odabrali po Teodori DŽehverović.

- A tek što devojčici daju ime po njegovoj sestri, samo ću ostaviti ovu sliku ovde - nastavili su da ih prozivaju na društvenoj mreži.

 

 

Sava je, podsetimo, radio kao profesor u školi koju je pohađala Adriana Kadar, a Goca je u rijalitiju istakla da njihov odnos danas podržavaju i Savina i Adrianina porodica.

- Sava je tada još kao student, predavao francuski u mojoj školi, iako meni nikad nije predavao. Maštala sam da bi nekim slučajem naša veza u budućnosti bila moguća - rekla je jednom prilikom Adriana na temu njene i Savine ljubavi, međutim on nije ni naslućivao šta ona prema njemu oseća.

Sava se u školi, u kojoj je došao kao profesor na zameni, nije zadržao, pa je ubrzo otišao u Australiju.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".