Сава Џехверовић, рођени брат певачице Теодоре Џехверовић данас је ожењен инфлуенсерком Адрианом Кадар, а она је имала 14 година када су започели везу.

Недавно су објавили срећне вести да чекају девојчицу, а сада су се нашли на мети критика твитераша због разлике у годинама, али и њихове заједничке фотографије која је настала на почетку њихове везе.

- Преслатко, само што се радујете трудноћи девојчице која је грумована, која је овде имала 14 година а он 29, која данас ма само 21 годину, а мозак се развија до 25. године, значи има још 4 године док не сазри, и ово како је скакао од радости јер је девојчица боље да ћутим - један је од коментара који је изазвао праву полемику на Твитеру.

- Па наше бабе и маме су рађале у 15, 16, 17 година. Шта им је фалило? Не браним ово двоје, али њихова ствар. Ако су тако желели - написао је један твитераш.

- Све им је фалило, детињство, нормални порођаји, услови, деца нису да рађају другу децу - гласио је одговор кориснице Твитера.

Адриана и Сава су одлучили да ћерки дају име Доротеа.

- Јер она је исто што и ти "дај Божији", само мало другачији распоред слова - написала су Адриана и Сава након што су открили да су име за наследницу одабрали по Теодори Џехверовић.

- А тек што девојчици дају име по његовој сестри, само ћу оставити ову слику овде - наставили су да их прозивају на друштвеној мрежи.

 

 

Сава је, подсетимо, радио као професор у школи коју је похађала Адриана Кадар, а Гоца је у ријалитију истакла да њихов однос данас подржавају и Савина и Адрианина породица.

- Сава је тада још као студент, предавао француски у мојој школи, иако мени никад није предавао. Маштала сам да би неким случајем наша веза у будућности била могућа - рекла је једном приликом Адриана на тему њене и Савине љубави, међутим он није ни наслућивао шта она према њему осећа.

Сава се у школи, у којој је дошао као професор на замени, није задржао, па је убрзо отишао у Аустралију.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".