Kolumbijska pop diva Šakira u novoj pesmi je ponizila bivšeg igrača Barselone, postavila vešticu ispred kuće svoje svekrve i preti da će podići betonski zid.

Šakira i Pike bili su zajedno više od deset godina, no prošlog leta su prekinuli vezu. Pevačica je sigurna da ju je bivši fudbaler Barselone varao. Shvatila je to... zbog jedne staklene tegle džema od jagode koji je neko očito jeo dok je bila na turneji.

Ženska osveta je u takvim slučajevima vrlo okrutna.

Raskinuli su su, ali definitivno još nisu prošli kroz ovu situaciju. Sve je počelo pesmom koju je Šakira objavila u januaru 2023. godine s argentinskim muzičarem, a u kojoj je doslovno ponizila svog bivšeg i uputila brojne reference na Katalonca. Pritom, ime bivše fudbalske zvezde niti jednom nije spominjalo. 

Pikeov prijatelj Ibai Lanos kasnije je potvrdio da je Šakirina pesma posvećena rastanku s fudbalerom, iako su to ionako svi razumeli. Pesma je postala pravi hit, doslovno u jednom danu skupila je više od 50 miliona pregleda, nadmašivši po ovom pokazatelju legendarni hit Despastio u izvedbi Enrike Iglesijasa i Luisa Fonsija. 

Ovo nije bila jedina pesma u kojoj je Šakira spominjala Pikeovu izdaju. Postoje još barem dve pjesme u kojima se neizravno spominje njen prekid s fudbalerom. Pevačica je na tome već zaradila više od dva miliona dolara. Možda se o tome i radilo?

Foto: Profimedia

 

 

Pikeov odgovor i veštica u kući bivše svekrve

Pike, naravno, nije stajao po strani te se takođe nasmejao što je bolje mogao i našalio se na račun svoje bivše. Prvo je otpevao rečenicu iz Šakirine pjesme u kojoj je govorila o satovima. Tako je Španac pozirao s jeftinijim satom rekavši da je to sat koji će "trajati do kraja života". A da bi konačno zadao udarac bivšoj, došao je na utakmicu svoje novoformirane Kraljevske lige i u automobilu kog je pevačica pomenula u negativnom kontekstu.

No, moramo priznati da je Kolumbijka bila sofisticiranija u osveti. Stavila je lutku veštice na balkon svoje kuće i usmerila je prema kući svoje bivše svekrve. Činjenica je da Šakira posle razvoda od Pikea i dalje živi u Barseloni, a kuća Žerarovih roditelja je doslovno nadomak. Komšije su ispričali da je pevačica osim lutke veštice stalno vrtela svoju pesmu maksimalno pojačanau na zvučnicima. Pikeova majka bila je uplašena i zabrinuta da će postati žrtva rituala. Osim toga, Šakira je prijetila da će izgraditi betonski zid između svoje kuće i doma bivše svekrve.

Foto: Profimedia

 

 

Za izdaju saznala po džemu!

Ali to nije sve! Kako prenosi Four Four Two, pozivajući se na Show USA, kolumbijska pop zvezda pronašla je zanimljiv način da razotkrije neveru svog bivšeg partnera.

Jednog dana vratila se s turneje i videla da je neko pojeo njen omiljeni džem od jagoda. Šakira je sigurno znala da Pike to ne može učiniti jer mrzi ovaj džem. Stoga je bila sigurna da kod kuće postoji još jedna žena s kojom ju je Pike prevario.

Pike na ovo još nije reagovao nikako, a može se samo nagađati kakva razmišljanja ima o ovome. Čini se da priča tu neće završiti. Šakira će se osvetiti do posljednjeg, a Pikeu, očito, takođe nije strano sve okrenuti u svoju korist i na tome zaraditi dodatni novac.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".