Podsetimo, nesreća se dogodila juče, na Svetog Jovana oko 14.15 sati na magistralnom putu Nikšić-Podgorica, u mestu Brlja. Povređena su njegova maloletna deca, supruga i vozač u drugom vozilu s kojim se protođakon direktno sudario.

Pevač Nikola Rokvić oglasio se povodom tužne vesti na društvenoj mreži Instragram gde je objavio sveštenikovu fotografiju sa kandilom u ruci, snimljenu tokom službe.

- S Bogom brate! - napisao je Rokvić.

Foto: V. Kadić, hramvaskrsenja.me

 

Jaramaz je, podsetimo, na licu mesta preminuo, dok su njegova supruga i dvoje dece prevezeni u nikšićku Opštu bolnicu.

- Kobnog dana parohijski đakon Sabornog hrama Hristovog Vaskrsenja u Podgorici, bio je u kolima marke "audi karavan" sa svojom porodicom, suprugom i ćerkama, i iz za sada nepoznatog razloga došlo je do direktnog sudara sa drugim putničkim automobilom - prenosi crnogorski Dan.

- Devojčica (7) ima lakše povrede i nalazi se na Odeljenju hirurgije, dok druga devojčica (12) ima povredu glave i upućena je u Klinički centar Podgorica. NJihova majka M. J. primljena je na hirurgiju i ima lakše povrede. Osoba koja je bila u drugom vozili s kojim se sudarila ova porodica primljen je na hirurgiju i za sada nema težih povreda - navodi Dan.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".