Lepa Sara dala je svega nekoliko intervjua od početka karijere i istakla u kolikoj meri joj je tata pomogao da se izdigne iz anonimnosti i postane muzičarka čijim nastupima se publika raduje.

- Nikad nisam htela da oca preterano uplićem u svoju muzičku karijeru, da se eksponiram preko njegovog imena - istakla je ona.

- Rekao mi je da je uvek tu za sve što mi treba, ali da treba da se izborim sama. Slažem se s tim, mada u poslednje vreme često sednemo uveče, popričamo o tome šta smo radili, dokle smo stigli i imam njegovu podršku. Sve što snimim, pustim njemu da čuje, jer mi najviše znače njegov i mamin komentar. Na njihovim licima odmah vidim valja li ili ne ono što uradim - rekla je ona jednom prilikom pa dodala da od prvog trena prati očev savet, a to je da sve što radi radi srcem.

- Ako se bavite muzikom, radite to iz srca ili nemojte raditi nikako. Uvek mi to govori. Drugi savet je da se od ovakve muzike teško može živeti u našoj zemlji i uvek me savetuje da pokušavam da se bavim sa što više stvari koje bih mogla iskoristiti, jer nikad ne znam šta će me u životu čekati. Slažem se s tim. Dosta sam slična ocu, jer sam veliki emotivac, razumemo se, na istim smo talasnim dužinama.

Sar je lepotu nasledila od majke Liljane Matić Vojičić koja za sebe tvrdi da je po vokaciji večiti student jer je često menjala fakultete. Jedno vreme bila je čak i student Filozofskog fakulteta, na odseku Slavistika ali je bolest uticala na to da profesionalno usmerenje promeni. Budući da zvanična medicina nije imala adekvatno rešenje za njen problem, odlučila je da se prepusti alternativnim lekovima. Na tom putu stigla je do studija homeopatije.

- Kroz homeopatiju sam otkrila jedan čarobni svet, pre svega kroz pristup čoveku i njegovoj bolesti, kakvog sam u svom srcu oduvek osećala ispravnim i pre svega ljudskim. Danas prvenstveno radim kao homeopata - rekla je davno ona.

Obema svojim princezama na njihovom putu Tifa je velika podrška i oslonac, što one umeju da cene i istom merom mu vraćaju.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".