Veljko Ražnatović, sin pevačice Cece Ražnatović, sa suprugom Bogdanom živi u njenom rodnom Titelu i kaže da mu baš prija što je napustio Beograd, kao i da bi voleo da ima mini zoo - vrt sa ugroženim životinjama poput egzotičnih mačaka i medveda.

Foto: Instagram printskrin/cecaraznatovic

 

 

- Prekretnica da pređem na selo desila se kada sam shvatio da je Beograd otišao u nepovrat, a ja ne želim da mi dete odrasta u toj sredini. Mrzim grad, užasava me to ispijanje kafa po kafićima. Ove stvari koje radim na selu ne mogu nikako u Beogradu. Ne vidim šta bih mogao da radim u tom beogradskom smogu?! - priča Veljko i otkriva čime se bavi u Titelu:

- Privlače me seoski poslovi, nadam se da ću se više posvetiti poljoprivredi. Voleo bih da imam i mini zoo-vrt s ugroženim životinjama, poput egzotičnih mačaka, medveda...

Foto: Teodora Ćirić

 

 

Ražnatović priča i šta radi u slobodno vreme, kad ne trenira boks.

- Uživam sa psima i u vožnji motora. Dolazi mi društvo, igramo košarku. Hiljadu puta je bolje i mirnije ovde nego u Beogradu. Nigde ne izlazim, a ako to poželim, sve mi je blizu. Beograd mi je na pola sata vožnje, Zrenjanin na 15 minuta, Novi Sad na 20...

Veljko sa porodicom živi u kući koju je dobio u miraz, a prve komšije su mu tast Bogdan i tašta Danijela.

Foto: ATA images

 

 

- Uvek imam nekog da pazi na mog sina. NJemu je lepo u Titelu, a lepo mu je i kod moje mame u Beogradu. Međutim, totalno drugačije provodi vreme u Beogradu i ovde u Titelu. Smatram da je za njega zdravije da odrasta na selu!

(Informer)

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".