Duži vremenski period mladi Ražnatović sa porodicom živi u Titelu, koji je inače Bogdanino rodno mesto. On je otkrio šta je presudilo da napravi taj korak: 

- Prekretni momenat za mene da pređem na selo bio je momenat kada sam shvatio da je Beograd otišao u nepovrat i da ne želim da mi dete odrasta u toj sredini. Mrzim grad, ove stvari koje radim ovde ne mogu da radim u Beogradu, užasava me to ispijanje kafa po gradu. Beograd mi je na pola sata vožnje, Zrenjanin na 15 minuta, Novi sad na 20 minuta - kaže Veljko.

Foto: Teodora Ćirić

 

Jedan od razloga je to što je selo zdravije za njihovog sina Željka.

- Na Željka uvek mora neko da pazi. NJemu je lepo i u Titelu i kod moje mame, totalno drugačije provodi vreme u Beogradu i ovde kući. Ja smatram da je za njega zdravije da odrasta u Titelu - ispričao je Veljko.

Veljko sebe ne vidi u gradskom načinu života: 

- Uživam sa svojim psima, imam svoje motore, razonode. Dođe mi društvo, igramo malo košarku. Hiljadu puta je bolje i mirnije nego život u Beogradu, niti idem negde, niti izlazim. Ne vidim šta bi mogao da radim u tom smogu - rekao je Veljko.

 Veljko želi da se bavi poljoprivredom i da napravi veliki zoo vrt: 

- Selo me privlači kao i svi poslovi na selu, nadam se da ću još više ući u tu poljoprivredu. Voleo bih da imam mini zoo vrt, da radim da repopulaciji nekih ugroženih vrsta poput egzotičnih mačaka, medveda - ispričao je Veljko.

(Blic)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".