Вељко Ражнатовић, син певачице Цеце Ражнатовић, са супругом Богданом живи у њеном родном Тителу и каже да му баш прија што је напустио Београд, као и да би волео да има мини зоо - врт са угроженим животињама попут егзотичних мачака и медведа.

Фото: Инстаграм принтскрин/cecaraznatovic

 

 

- Прекретница да пређем на село десила се када сам схватио да је Београд отишао у неповрат, а ја не желим да ми дете одраста у тој средини. Мрзим град, ужасава ме то испијање кафа по кафићима. Ове ствари које радим на селу не могу никако у Београду. Не видим шта бих могао да радим у том београдском смогу?! - прича Вељко и открива чиме се бави у Тителу:

- Привлаче ме сеоски послови, надам се да ћу се више посветити пољопривреди. Волео бих да имам и мини зоо-врт с угроженим животињама, попут егзотичних мачака, медведа...

Фото: Теодора Ћирић

 

 

Ражнатовић прича и шта ради у слободно време, кад не тренира бокс.

- Уживам са псима и у вожњи мотора. Долази ми друштво, играмо кошарку. Хиљаду пута је боље и мирније овде него у Београду. Нигде не излазим, а ако то пожелим, све ми је близу. Београд ми је на пола сата вожње, Зрењанин на 15 минута, Нови Сад на 20...

Вељко са породицом живи у кући коју је добио у мираз, а прве комшије су му таст Богдан и ташта Данијела.

Фото: АТА имагес

 

 

- Увек имам неког да пази на мог сина. Њему је лепо у Тителу, а лепо му је и код моје маме у Београду. Међутим, тотално другачије проводи време у Београду и овде у Тителу. Сматрам да је за њега здравије да одраста на селу!

(Информер)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".