Devojka je, kako je saopšteno iz Tužilaštva na saslušanje dovedena nakon što je u Policijskoj stanici Zvezdara, oštećena prepoznala osumnjičenu. Nadležnom sudu je predloženo da A. M. M. odredi pritvor od 30 dana zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogla da pobegne, kao i da ne bi uticala na svedoke. 

U daljem toku postupka tužilaštvo će ispitati oštećenu, narediti vršenje sudsko-medicinskog veštačenja telesnih povreda, prikupiti materijalne dokaze i preduzeti druge radnje potrebne za donošenje odluke. Na teret joj se stavlja razbojništvo.

Prema navodima krivične prijave, osumnjičena je 15. januara u večernjim časovima ušla u maloprodajni objekat na Zvezdari, u kom se nalazila vlasnica, oštećena J. K. tražeći da kupi cigarete i sok.

- Ubrzo je uz pretnju nožem od oštećene zatražila da joj preda pazar, što ona nije htela da učini, te je između nje i osumnjičene došlo do fizičkog obračuna, koji se odvijao prvo u samom objektu, a potom i ispred njega. U jednom trenutku, dok se oštećena nalazila ispred objekta, osumnjičena je ušla unutra i počela da vrši premetačinu tražeći novac, što je oštećena iskoristila i zaključala osumnjičenu u unutrašnjost objekta. Osumnjičena je nakon toga razbila staklo na vratima i kroz tako napravljen otvor pobegla sa novcem koji je uzela iz kase u iznosu od oko 63.000 dinara. Kritičnom prilikom oštećena je zadobila telesne povrede u vidu dve posekotine na grudnom košu i jedne posekotine malog prsta - navodi se u saopštenju Tužilaštva.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".