Девојка је, како је саопштено из Тужилаштва на саслушање доведена након што је у Полицијској станици Звездара, оштећена препознала осумњичену. Надлежном суду је предложено да А. М. М. одреди притвор од 30 дана због опасности да би боравком на слободи могла да побегне, као и да не би утицала на сведоке. 

У даљем току поступка тужилаштво ће испитати оштећену, наредити вршење судско-медицинског вештачења телесних повреда, прикупити материјалне доказе и предузети друге радње потребне за доношење одлуке. На терет јој се ставља разбојништво.

Према наводима кривичне пријаве, осумњичена је 15. јануара у вечерњим часовима ушла у малопродајни објекат на Звездари, у ком се налазила власница, оштећена Ј. К. тражећи да купи цигарете и сок.

- Убрзо је уз претњу ножем од оштећене затражила да јој преда пазар, што она није хтела да учини, те је између ње и осумњичене дошло до физичког обрачуна, који се одвијао прво у самом објекту, а потом и испред њега. У једном тренутку, док се оштећена налазила испред објекта, осумњичена је ушла унутра и почела да врши преметачину тражећи новац, што је оштећена искористила и закључала осумњичену у унутрашњост објекта. Осумњичена је након тога разбила стакло на вратима и кроз тако направљен отвор побегла са новцем који је узела из касе у износу од око 63.000 динара. Критичном приликом оштећена је задобила телесне повреде у виду две посекотине на грудном кошу и једне посекотине малог прста - наводи се у саопштењу Тужилаштва.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".