NJegov otac Goran Bojović Amonijak likvidiran je 1992. godine važio je za žestokog momka iz Zemuna i istaknutog člana srpskog podzemlja. U njega su '92. iz automobila napadači ispalili kišu metaka dok je bio u svom mercedesu. Mesec dana kasnije, ubijena su dva njegova najbolja druga rafalima ispaljenim iz crnog golfa.

Bojović je bio osuđen na šest godina zatvora zbog trgovine drogom, pokušaja ubistava, reketiranja, razbojništava. Tome je prethodila akcija hapšenja pripadnika "novog zemunskog klana", kojim je rukovodio Bojović u oktobru 2008. Po izlasku iz zatvora opet je uhapšen, i to u jednom beogradskom kafiću zbog kokaina, prenose mediji.

Hemija je često viđan u društvu starleta i po beogradskim noćnim klubovima, gde je obično posećivao žurke.

Bojović je u trenutku napada bio sa prijateljem. Policija aktivno traga za pucačima na Bojovića (39) i njegovog prijatelja N. K. (24) koji su upucani oko 22 u Zemunu.

Foto: Fesjbuk/printksrin/Arhiva Novosti

 

Napadači su sinoć Bojovića i Kneževića sačekali ispred kuće njegove majke u Zemunu. Nakon pitanja "Gde ste?" napadači su u njih ispalili nekoliko hitaca. Bojović je ranjen u butinu, a Knežević u potkolenicu.

Prevezeni su u Urgentni centar gde su nakon ukazane pomoći dali iskaz policiji tvrdeći da ne znaju ni ko ih je ranio niti koji je motiv.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".