ŽENA za koju se pretpostavlja da je Dajana Volš, svekrva Ane Volš, primećena je ispred kuće nestale Srpkinje iz Masačusetsa, ranije ovog meseca.

Fotografije pokazuju ženu koja nosi sivi kaput dok se šeta u blizini kuće 7. januara, prema rečima komšije i još dvoje meštana.

Druge fotografije pokazuju kako ona vozi crveni automobil 8. januara.

 

 

Dajana Volš je majka Brajana Volša, koji je prošlog ponedeljka optužen pred Okružnim sudom zbog obmanjivanja istražitelja o nestanku njegove supruge i naložena mu je kaucija od 500.000 dolara.

Kako su već pisali mediji, Ana i njena svekrva nisu imale poseban odnos, a njegovu prirodu opisala je upravo Brajanova majka kroz pismo sudu nakon što je njen sin optužen za prevaru za koju je kasnije i osuđen. Pismo je napisala na četiri strane i u njemu je, govoreći o sinu, mnogo toga rekla i o svojoj snaji, prenosi Blic.

Dajana Volš je u pismu sudu istakla da je on (Brajan) "jedini razlog što ona ustaje ujutru".

- On je jedina osoba koja brine o meni i uvek je tu za mene. Na njega se oslanjam za sve što mi treba u životu. Brajan me vodi lekaru na sve kontrole zbog višestrukih operacija raka pluća i drugih zdravstvenih problema - napisala je Dajana Volš na četiri strane dugom pismu sudu, prenosi Foks NJuz.

Ona se potom kratko osvrnula i na odnos sa snajom, sada nestalom Anom Volš.

- Nažalost, nemam dobar odnos sa snajom, razlog su verovatno kulturološke razlike. Zbog toga je moj sin jedina stabilna tačka u mom životu, naročito što me čini srećnom je to što zbog njegove brige mogu da viđam unuke - kazala je majka Brajana Volša.

Podsetimo, Ana Volš nestala je 1. januara, a njen nestanak je prijavljen 4. januara. Prema priči njenog supruga Brajana, ona je morala hitno da ode za Vašington zbog posla. Naknadno se ispostavilo da se nikada nije ukrcala na let, kao i da je on bio zakazan za 3. januar.

Foto: Jutjub printskrin/CBS Boston, Instagram printskrin/anawalshe, Profimedia

 

 

Brajan je uhapšen u nedelju zbog ometanja istrage u slučaju nestanka svoje supruge. On je u više navrata ispričao policiji priču o svom kretanju u nedelji nestanka Ane, a koju nadležni nisu mogli da potvrde. Takođe, on se nalazio u kućnom pritvoru zbog ranije učinjenog krivičnog dela, prodaja lažnih umetničkih dela.

Takođe, policija je priliko pretresa njihove kuće pronašla krv u podrumu, kao i nož na kom je bilo tragova krvi. A kako je predsedavajućem sudiji tužilac Lin Beland rekla, deo noža je bio oštećen.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".