- Grand produkcija drži visoko pozicionirane profesionalne odnose i takav način poslovanja nameravamo da zadržimo i u budućnosti. Među zaposlenima u našoj produkciji, kao i samim voditeljima čija su se imena poslednjih dana neopravdano našla na stranicama tabloida vlada kolegijalnost, kao i visoko profesionalan pristup poslu.

- S tim u vezi, nivo komunikacije na relaciji rekla-kazala nije način poslovanja Granda, niti ćemo dozvoliti da se imena naših zaposlenih dovode u nečasne pozicije - piše u saopštenju Granda.

Podsetimo, Lea Kiš je demantovala navode iz medija o njenim navodnim optužbama na račun kolega iz Granda.

Foto: V. Danilov

 

- Ono što imam da kažem na tu temu je to da su to sve gluposti. Čula sam se sa svim mojim kolegama sa televizije koji su to demantovali. Razgovarala sam i sa Pejom i Žikom i ostalim voditeljima, tako da će se oglasiti i moja matična kuća sa zvaničnim saopštenjem. Grand će detaljno da da obrazloženje. Nikom nije u interesu da se o kući u kojoj radi loše priča, tako da ćemo svi zajedno staviti tačku na ove dezinformacije. Nikakve neprijatnosti nisam imala sa kolegama već smo se slatako smejali ovim nebulozama - rekla je Lea.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".