Istina je da je pevačia bila jedna od najpoželjnijih na estradi, ali nikada nije govorila o svojim izborima. 

Ona je uplovila u brak 2002. godine sa nemačkim biznismenom Radomirom Stojanovićem koji je srpskog porekla. Dok je ta zajednica trajala živela je u Hamburgu, a muziku je stavila u drugi plan. Razišli su se 2009. godine. 

Snežana je tek kasnije ponešto rekla o bivšem mužu i razvodu.

− Nije to osećaj kojim čovek može da bude zadovoljan, ali je nešto što morate da prevaziđete. Morate da budete jaki i da verujete u sebe. Ja sam to uspela da prevaziđem zahvaljujući publici, mojoj muzici i pesmi.

Foto: Printskrin/Jutjub/ Kurir

 

Oduvek je pokazivala ljubav prema deci iako nije uspela da dobije sopstvenu. Na kocertima im je uvek davala slatkiše i ostavljala mesto. 

− Ni za čim ne žalim. Da je trebalo da se desi, desilo bi se. To bi ujedno bio moj savet svim ljudima, ako sam uopšte akreditovana za to: sve što treba da vam se desi, desiće se. Nema suza, idemo dalje - rekla je Sneki za "Kurir" jednom prilikom i dodala:

− Tako je u ovom krugu, idemo u neku drugu dimenziju, možda će biti drugačije − zaključila je u pomalo filozofskom tonu i dodala da prema svoj deci u okruženju gaji neizmernu ljubav, da ona to osećaju i umeju da uzvrate.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".