- Гранд продукција држи високо позициониране професионалне односе и такав начин пословања намеравамо да задржимо и у будућности. Међу запосленима у нашој продукцији, као и самим водитељима чија су се имена последњих дана неоправдано нашла на страницама таблоида влада колегијалност, као и високо професионалан приступ послу.

- С тим у вези, ниво комуникације на релацији рекла-казала није начин пословања Гранда, нити ћемо дозволити да се имена наших запослених доводе у нечасне позиције - пише у саопштењу Гранда.

Подсетимо, Леа Киш је демантовала наводе из медија о њеним наводним оптужбама на рачун колега из Гранда.

Фото: В. Данилов

 

- Оно што имам да кажем на ту тему је то да су то све глупости. Чула сам се са свим мојим колегама са телевизије који су то демантовали. Разговарала сам и са Пејом и Жиком и осталим водитељима, тако да ће се огласити и моја матична кућа са званичним саопштењем. Гранд ће детаљно да да образложење. Ником није у интересу да се о кући у којој ради лоше прича, тако да ћемо сви заједно ставити тачку на ове дезинформације. Никакве непријатности нисам имала са колегама већ смо се слатако смејали овим небулозама - рекла је Леа.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".