Dragana je starija sestra Nataše Bekvalac i o njenom životu vrlo malo znamo. Sve što se o Dragani zna, je to vrlo atraktivna kao i njene dve mlađe sestrei da se nikada nije selila iz Novog Sada. Vrlo je uspešna u poslu sa kojim se bavi, ali ne voli da se eksponira kao što to čini mlađa sestra koja se brine o Natašinom izgledu. 

Prava misterija je i Draganin muž, Mihajlo Šekularac sa kojim je u braku godinama. 

 

 

Dragana i Mihajlo su skladan par, jedno drugom su prava podrška. Atraktivna plavuša se opredelila za vlastiti biznis koji je uz muževu podršku prerastao u pravu imperiju. Dragana ima svoje kozmetičke salone i prilično su zadovoljni poslom.  

 

Kao kruna velike ljubavi koja traje skoro pa tri decenije, na svet su došle Teodora i Sara koje su svoj put poput popularne tetke pronašle u svetu muzike. Mlađa ćerka Sara već gradi uspešnu muzičku karijeru pod pseudnimom Zoi i svima je jako dobro poznata kao prelepa i uspešna devojka, dok se pet godina starija Teodora, iako je manje prisutna u medijima takođe bavi pevanjem i po lepoti ne zaostaje za sestrom. Takmičila se u "Zvezdama Granda" nakon čega je počela da nastupa po klubovima, a poznato je i da se profesionalno bavi jahanjem i često je na hipodromu gde učestvuje na konjičkim trkama.

 

 

(Stori)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".