Da jači pol ne odustaje od ideje da je i po četvrti put odvede pred oltar, jasno govori činjenica da joj je nova prosidba stigla, i to na kućni prag pre samo nekoliko dana.

Kako prenosi "Alo", Nataša Bekvalac je osim prelepih uspomena s američke turneje, sa drugog kontinenta ponela i udvarača koji ne odustaje od ideje da je osvoji.

Foto: ATA images

 

- Natašina američka turneja oduševila je tamošnju publiku i pokazala se kao jedna od najuspešnijih poslednjih godina. LJudi su poludeli za njom, njenom energijom i lepotom, a ona se trudila da izađe u susret svima koji su želeli da se upoznaju ili fotkaju s njom. Ipak, na njenom nastupu u NJujorku pojavio se muškarac koji je toliko odlepio za njom, da mu usputno upoznavanje nije bilo dovoljno, pa je već dva meseca rešen da je osvoji po svaku cenu - priča izvor blizak pevačici, i otkriva da je muškarac uspeo da dođe do Natašine kućne adrese, na koju je poslao skupoceni poklon kao dokaz da ima ozbiljne namere.

Foto: ATA images

 

- Koliko je taj moćnik iz NJujorka poludeo za njom, postalo je jasno nakon što je uspeo da pronađe njenu adresu i poslao joj buket od tri stotine crvenih ruža u kom je bio dijamantski prsten. Sve dok nije ugledala prsten, verovala je da je cveće stiglo od fanova. Ostala je u šoku kada je pored poruke u kojoj je momak otkrio svoj identitet i ponudio joj brak ugledala prsten vredan više od 15.000 evra - navodi izvor, uz tvrdnju da pop zvezda danima razmišlja na koji način da vrati prsten.

Foto: ATA images

 

- I dalje je šokirana time da je taj čovek pronašao adresu na kojoj živi i rešena je da vrati prsten i kulturno odbije njegovu ponudu. Iako joj je jednim delom i simpatično to što se toliko potrudio, ne želi da zadrži ništa tako skupo od čoveka s kojim ne planira čak ni da izađe na sastanak. S druge strane, ne želi da ima direktan kontakt s njim i da ulazi u dublju priču, pa će mu se najverovatnije uskoro javiti neko iz njenog tima i zahvaliti na iznenađenju, ali i vratiti skupoceni dijamant nazad - završava izvor za Alo!

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".