Драгана је старија сестра Наташе Беквалац и о њеном животу врло мало знамо. Све што се о Драгани зна, је то врло атрактивна као и њене две млађе сестреи да се никада није селила из Новог Сада. Врло је успешна у послу са којим се бави, али не воли да се експонира као што то чини млађа сестра која се брине о Наташином изгледу. 

Права мистерија је и Драганин муж, Михајло Шекуларац са којим је у браку годинама. 

 

 

Драгана и Михајло су складан пар, једно другом су права подршка. Атрактивна плавуша се определила за властити бизнис који је уз мужеву подршку прерастао у праву империју. Драгана има своје козметичке салоне и прилично су задовољни послом.  

 

Као круна велике љубави која траје скоро па три деценије, на свет су дошле Теодора и Сара које су свој пут попут популарне тетке пронашле у свету музике. Млађа ћерка Сара већ гради успешну музичку каријеру под псеуднимом Зои и свима је јако добро позната као прелепа и успешна девојка, док се пет година старија Теодора, иако је мање присутна у медијима такође бави певањем и по лепоти не заостаје за сестром. Такмичила се у "Звездама Гранда" након чега је почела да наступа по клубовима, а познато је и да се професионално бави јахањем и често је на хиподрому где учествује на коњичким тркама.

 

 

(Стори)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".